Välkommen till Hyrcentralen-MacRent
Varukorg

Du har inga varor i korgen
Långtidshyra Service Begagnat Om oss  
 Service & info 
textApple manualer
textApple Premium Service Provider
textApple Service Provider
textCoating problem
textDrift / Konsultservice
textGaranti / Kostnadsförslag
textTeckna serviceavtal
textTelefonsupport


Inbyte av din datorAdress:
Birger Jarlsgatan 108
SE-114 20 Stockholm

Tel. 08 - 673 01 00
Fax. 08 - 673 01 15

Dagliga leveranser b.l.a till:

Stockholm, Göteborg, Malmö.

 Vägbeskrivning/Avresa från:
 
 
 

Kontakta oss via email

Butiken har öppet:
Mån-Fred 09.00-18.00
Lör-Sön stängt

* Om inte annat anges samtliga priser exkl. moms
Reservation för eventuella fel.

* Webbsidan är cookiebaserad.

© Hyrcentralen-MacRent
Apple Service Provider

MacRent blir Apple Service Provider

Auktoriserade Apple Service Providers har möjlighet att reparera kunders utrustning på plats i egen verkstad. MacRent utför nu all service på Apples utrustning från iPod till bärbart, stationärt och Xserve. Apple Service Provider borgar för en hög kvalité på den service som ges.

- I takt med Apples ökande popularitet fanns det ett behov av ett lättillgängligt serviceställe i Stockholm, säger Jonas Vikander VD på MacRent.

Vid reparation av Apple produkter finns det nu möjlighet att hyra ersättningsutrustning under servicetiden till ett subventionerat pris.

- Idén med subventionerad ersättningsmaskin föddes när många företagare hyrde ersättningsutrustning under perioden då deras dator var på service. Många kan inte vara utan företagets viktigaste arbetsredskap under reparationstiden. Upplägget med rabatterad utrustning togs emot väl av Björn Såndberg, Service Account Manager på Apple.

- I första hand sker reparation av kunds utrustning snarast möjligt, tillägger Lars Forsberg, servicechef på MacRent och fortsätter: - Vid de tillfällen som kunden inte kan vara utan dator eller det är leveranstid på reservdelar kan det vara ett passande alternativ med ersättningsutrustning.

- När det är möjligt kan vi kopiera eller flytta informationen på den trasiga datorn till hyrdatorn, vilket gör att kunden kan fortsätta att arbeta utan att det blir avbrott.

Jonas fortsätter:
- En bra fungerande arbetsmiljö är viktigt för att uppnå produktivitet i det lilla företaget. Vi kan hjälpa till hela vägen från garantiärenden till att sköta drift av datorer och nätverk ute hos kunden. Hos oss hittar kunden en komplett datapartner.

MacRent säljer och hyr ut IT-relaterad utrustning från en dag till 3 år, samt bedriver service och support för Mac och PC.

Butik och serviceverkstad finns på Birger Jarlsgatan 108.

Öppet vardagar 9-18.